Galeria de fotos

Classes a l’aula

Disposam de dos pianos elèctrics i d’un acústic de mitja coa. Independentment del piano que l’alumne tengui a casa, tots ens acostumam a la pulsació de l’acústic. Alumnes d’edat similar i nivells propers poden venir en parella a classe. Aquestes classes són molt dinàmiques i s’alterna el treball individual amb propostes de grup on cadascú assumeix un paper diferent.

 

Preparació per al concert de 2018

Ens agrada anar ben preparats al concert, per això, un mes abans d’aquest, fem trobades de tots els que hi participarem per passar ja les nostres peces davant de públic i tenir sensacions positives. El professor no pot evitar seguir fent comentaris per millorar encara més la interpretació de cada un.

 

Concert 2018 a la Sala Dante

Cada alumne va tocar entre dos i quatre peces, en conjunt, repertoris molt variats. Over the rainbow, Imagine, Je Vole, River flows in you, Carrese sud l’ocean o Dansa oriental de Granados van ser algunes de les obres que es van interpretar. Podeu escoltar totes les actuacions a la Galeria de vídeos.

 

Sopars dels alumnes adults de l’acadèmia i el professor

Al llarg del curs feim algunes sessions col.lectives a l’Aula, allà on aclarim dubtes generals i compartim impressions de les classes i les matèries que treballam. A vegades ens posam en pla filosòfic i sorgeixen temes una mica més profunds. És també una ocasió per coneixer-mos tots. Un o dos pics per temporada, després de la trobada ens anam a sopar a qualque restaurant d’aprop (en tenim molts), i amb el poquet de vi, llavors sí que filosofam de veres.