Academia de música a Palma: classes de piano, cant, harmonia...
  • Et nutrirem de repertori, temes que podràs escollir tu d’entre infinitat de possibilitats: temes clàssics, temes de Jazz, temes de Pop, temes de bandes sonores,…

Piano

Treballam amb material propi. Digues al teu professor de piano què vols tocar, i ell t'ho proporcionarà adaptat al teu nivell.

Classes de piano a Palma de Mallorca

on practicaràs els continguts de la tècnica amb temes musicals atractius. A través de la mateixa pràctica aprendràs a llegir i entendre la partitura. En poc temps podràs accedir a la música editada i estudiar-la de manera autosuficient, el professor es convertirà en la teva guia, no en un suport imprescindible.

Et nutrirem de repertori, temes que podràs escollir tu d’entre infinitat de possibilitats: temes clàssics, temes de Jazz, temes de Pop, temes de bandes sonores,…

Cada alumne és una persona i cada persona és diferent. La quantitat de material del que disposam ens permet fer-te una classe de piano personalitzada. Si no has tocat abans i te inicies amb nosaltres, tot començarà amb una carpeta amb fundes buides que veuràs com de setmana en setmana es va omplint de propostes suggestives que et fan gaudir el teu estudi de la música.

Objectiu: Fer-te el teu repertori

Gaudeix de les peces que has estudiat i has après de memòria. Si et trobes un piano al mig del carrer, perquè no tocar-lo una estona!

C/ Blanquerna 47, Palma 616 856 711